Posts Akıllı Ev Asistanım Artex ile Youtube üzerinde kısa bir gezinti
Post
İptal

Akıllı Ev Asistanım Artex ile Youtube üzerinde kısa bir gezinti

Preview Image

Merhabalar, öncelikle belirtmek isterim ki Artex‘i ilk olarak 03.03.2015 15:33 tarihinde kodlamaya başladığım bir sanal asistandır. Sizler için C# ile Windows 10 ortamında çalışırken Youtube üzerinden videolar izlerken kullandığım bazı komutların kısa bir videosunu hazırladım. 24 Ekim 2017 22:27:36 da çekmiş olduğum bu videoyu sizler ile paylaşıyorum. Bu ve bunun gibi bazı eskiden çektiğim videolar var onları da zaman içinde yayınlayacağım. Ayrıca geçmiş zamanlar içinde Artex‘e çok özellik ekledim bunların neredeyse hiç birini kaydetmedim bu sebeple ilerleyen zamanda gelen videolardaki içerikler eski özelliklerin yeni çekilmiş hali de olabilir yeni özelliklerde olabilir bunu video ve yazı içerisinde belirteceğim.

Kısa Video:

İlerleyen videolarda Artex‘i ne zaman kodlamaya başladım hangi programlama dillerini ve donanımları kullandım nasıl yaptım hangi ortamlarda çalışıyor bunlara da değineceğim.

Çok kısaca burada belirteyim. Web üzerinde çalışıyor yani konuşmalarımızı ve yazışmalarımızı web üzerinden de yapabiliyoruz. C# ile Windows ortamında da çalışıyor. Python ile Orange Pi ve türevleri içerinde yani Linux ortamında da tam bir ev asistanı şeklinde çalışıyor.

Bu ilk video olduğu için açıklamada anlatma gereği duydum. Kanal içerisinde elektronik ve yazılım üzerine yapmış olduğum çalışmaların bazılarını video şeklinde yayınlayacağım.

Daha fazlasını diğer içeriklerim de anlatacağım. Kanalımı ve blogumu takip ederseniz haberdar olabilirsiniz.

Bu gönderi, yazar tarafından CC BY 4.0 altında lisanslanmıştır.

NodeMCU ile 5 voltluk röle nasıl çalışır?

Akıllı Ev Asistanım, Artex ile Akıllı Duy Kontrolü

Comments powered by Disqus.